matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
uroboros:
oblicz na dwa sposoby 4+44+444+...+4444444 1) 4(1234567)=4938268
22 kwi 09:45
wredulus_pospolitus:
1) a
1
= 4 r=0 b
1
= 40 r = 0 c
1
= 400 r=0 ...... 2) a
1
= 4 q=10 b
1
= 4 q=10 c
1
=4 q=10 .....
22 kwi 10:19