aa
Hugo: sinx −cosx +1 =sinxcosx /*2
2sinx −2cosx+1 + sin
2x −2sinxcosx +cos
2x =0
2sinx −2cosx−1 +(sinx−cosx)
2=0
nie wiem co dalej
22 kwi 01:03
Paulina:
Polecenie !
22 kwi 01:05
jakubs: A może tak ?
sinx−cosx−sinxcosx+1=0
sinx(1−cosx)+1(1−cosx)=0
(sinx+1)(1−cosx)=0
22 kwi 01:05
Hugo: Paulina: Oblicz

!
dziekuje Jakubs... juz nie mysle o tej porze a jak nie umiem rozwiazac to chwytam traume
22 kwi 01:09
jakubs: Spoko

Dobranoc
22 kwi 01:11
Paulina:
Hugo idź spać bo bredzisz
22 kwi 01:11
Hugo: Jakubie a jak przeszedles z.... −sinxcosx+1 na1(1−cosx)
22 kwi 01:13
Hugo: Paulina: Sen jest dla slabych 8))
22 kwi 01:15
Paulina:
Proste my śpimy bo możemy sobie na to pozwolić , Ty nie śpisz bo musisz się uczyć. I tyle w tej
głupiej gadce o śnie
22 kwi 01:17
Hugo: okej rozumiem 1 z 3.. 2 z 4...
22 kwi 01:20
Hugo: 
Podogadywalbym ale mi sie nie chce... pozarywalbym ale szkoda czasu (moze po maturze)... Pic
tez nie mozna bo szkodzi :x ...Paranoja!
22 kwi 01:22
Paulina:
zarywać to możesz swoje 4 litery do spania !
22 kwi 01:28
Hugo: a skad jest Lady Paulina jak mozna spytac ?
22 kwi 01:30
Paulina:
Z Polski
22 kwi 01:31
Eta:
22 kwi 01:32
Eta: Do matury z matematyki zostało 1236296 sekund czyli 14 dni, 7 godz. i 24 min.
22 kwi 01:35
Paulina:
Matura jest to jak kartkówka.

ja jestem już prawie przygotowana
22 kwi 01:36
Hugo: A to ja tez to odwiedze

... 'Slodki sen dla pracujacego' − cytujac Senake, Hugo udal sie
lulu.Najadlo sie we swieta trzeba teraz na cwiczeniach...z matmy to zrzucic

... Dobranoc
wszystkim
22 kwi 01:37
Hugo: Eto...krzywdzisz.... nie pisz o tym... to boli
22 kwi 01:38