liczby rzeczywiste
aga: Wartośc wyrażenia 5
100 + 5
100 + 5
100 + 5
100 + 5
100 jest równa?
Z góry dziekuje za pomoc
21 kwi 20:14
pigor: = 5 takich samych "rzeczy" , więc
... = 5*5
100= 5
1+100= 5
101 i tyle . ...
21 kwi 20:17
dero2005:
5100 + 5100 + 5100 + 5100 + 5100 = 5100(1 + 1 + 1 + 1 + 1) =
= 5100*51 = 5100+1 = 5101
21 kwi 20:18
aga: dziekuje
21 kwi 20:18
zajączek wielkanocny:
To tak wykształconych mamy w 2014 maturzystów?

a jaki poziom,

rzecz + rzecz + rzecz + rzecz + rzecz = 5 rzeczy
21 kwi 21:47
loitzl9006:
matematyka licealna w ogóle nie uczy myślenia tylko trzeba schematy na pamięć opanować aby
zdać
i prostych "rzeczy" nie rozumie się z tego wszystkiego
21 kwi 21:56
21 kwi 23:06
kyrtap :
21 kwi 23:07
21 kwi 23:08
kyrtap : bezendu tam bierz się za naukę
21 kwi 23:09
Eta:
21 kwi 23:09
Eta: Do matury z matematyki zostało 1245003 sekund czyli 14 dni, 9 godz. i 50 min.
21 kwi 23:10
21 kwi 23:11
kyrtap : Eta dużo czasu jeszcze
21 kwi 23:15
bezendu:
21 kwi 23:18
kyrtap : czemu się martwisz bezendu?
21 kwi 23:23
Eta:
Dla
bezendu .......

?
21 kwi 23:24
bezendu:
Wolałbym, żebyś mi wytłumaczyła kilka zadań z planimetrii
22 kwi 00:09
Eta:
Jakich ? bo jest ich .... że ho ho
22 kwi 00:11
bezendu:
no właśnie a mi jeszcze zostało ponad 200 i chcę to skończyć w tym tygodniu
22 kwi 00:13
Eta: Do matury z matematyki zostało 1245003 sekund czyli 14 dni, 9 godz. i 50 min.
22 kwi 00:13
bezendu:
14 dni=700 zadań
22 kwi 00:14
Eta: Jak coś nie będziesz wiedzieć,to pytaj
Rozwiązuj ... powodzenia
22 kwi 00:14
bezendu:
I proszę mi już o tym nie przypominać
22 kwi 00:14
Eta: Do matury z matematyki zostało 1245003 sekund czyli 14 dni, 9 godz. i 50 min.
22 kwi 00:16
Eta:
Ostatni raz dzisiaj
22 kwi 00:16
bezendu:
Dosyć już mnie planimetrii dobija
22 kwi 00:17