AGH
aniamala: znajdz rownanie okregu ktorego srodek lezy na prostej o rownaniu y−2=0, jego promien jest rowny
2 i punkt o wspolrzednych (2, 2− √3) nalezy do tego okregu
21 kwi 12:49
Kaja: S=(a,2)
r=2
(x−a)2+(y−2)2=4
(2−a)2+(2−√3−2)2=4
(2−a)
(2−a)2+3=4
(2−a)2=1
2−a=1 lub 2−a=−1
a=1 a=3
zatem (x−1)2+(y−2)2=4 lub (x−3)2+(y−2)2=4
21 kwi 12:56
5-latek: Witaj
Kaju
Jeszce CI zdaze zlozyc zyczenia zdrowych wesolych i pogodnych Swiat Wielkanocnych .
Dyngus byl?

ja zaraz wyjezdzam do brata >
21 kwi 13:01
Eta:

S(x,2) r=|SP|=2 ⇒ (x−2)
2+(2−2+
√3)
2=4 ⇒(x−2)
2=1 ⇒ x=3 v x=1
S
1(3,2) , S
2(1,2)
o
1 : ...........
o
2 : ..........
21 kwi 13:01
Kaja: Witaj 5−latku

dziękuję za życzenia. również zdrowych, miłych i spokojnych świąt. jak na razie
to jeszcze nikt mnie dziś wodą nie polał
21 kwi 13:05