matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak obliczyć dynamikę?
kaśka:
Dynamika Porównuję lata 2009−2010 2010 = 0,00 2009 = 12 to dynamika wynosi 0 % ? a jeżeli 2010 = 12 2009 = 0,00 to dynamika też wynosi 0% ?
21 kwi 08:57
kaśka:
pomoże ktoś?
21 kwi 09:58