matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okeslenie Mz
mambi:
cześć, mam problem dla f(x)=x
3
to D=R? jakie jest miejsce zerowe?
20 kwi 22:31
razor:
D = R x = 0
20 kwi 22:32
bezendu:
x=0
20 kwi 22:33
Mila:
D=R x
3
=0⇔x=0
20 kwi 22:33
mambi:
dziękuję
20 kwi 22:36