matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
marzena:
Dana jest funkcja kwadratowa f(x)=3x
2
+12x− 1. Osią symetrii wykresu tej funkcji jest prosta: A. x = 2 B. x =− 2 C. y = 2 D. y =−2
2 lis 20:33
Eta:
24729
po co piszesz tyle takiich samych postów?
2 lis 20:43