matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Neao:
nie potrafię tego zapisać inaczej na tym forum
log o podstawie
√
2
z liczby 8 minus 1
19 kwi 18:32
lll:
zamień jedynkę na log o podstawie
√
2
z
√
2
19 kwi 18:40
kurczak:
3
log
√
2
8= log
2
0,5
(2
3
)=
*log
2
2=6
0,5
19 kwi 18:55