matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
ona19:
n! (n + 1)!
=
(n − 1)! (n + 2)!
2 lis 19:37
Eta:
n! =( n−1)!* n (n +2)! = ( n +1)!*( n+2) podstaw, skróć i podaj wynik
2 lis 20:10
Eta:
n! =( n−1)!* n (n +2)! = ( n +1)!*( n+2) podstaw, skróć i podaj wynik
2 lis 20:11