matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
kewn:
a+b=log100
2
a−b=−log0,01 oblicz logaB
17 kwi 00:33
Piotr:
0
17 kwi 00:38
J:
a + b = 2log100 = 4 a − b = − log10
−2
= 2 2a = 6 ⇔ a = 3 , b = a − 2 = 1 log
a
b = log
3
1 = 0
17 kwi 08:07