matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
maja2323:
Oblicz: 9x
3
=64
16 kwi 23:54
Eta:
4
x=
3
√
9
16 kwi 23:57
Bogdan:
3
√
9
x = 4 ⇒ x = ...
16 kwi 23:57
Bogdan:
16 kwi 23:57
Eta:
16 kwi 23:58
daras:
x ≈ 1,92
17 kwi 09:17