matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sas
sebastianbach:
wyznacz iloraz ciagu jesli a7=25a5
15 kwi 20:30
PW:
a
7
= 25a
5
?
15 kwi 20:39
Eta:
a
7
=q
7−5
⇒ q
2
=25 ⇒ q=...... v q=....
a
5
15 kwi 20:41
sebastianbach:
tak
15 kwi 20:41