rozwiąż
życienakredycie: 1.dany jest ciąg a2 o wyrazie ogólnym an=n2−1,gdzie ≥1. Wówczas a) an+1=n2=2n b) an+1=n2
c) an+1=n2+2n+2 d) an+1=n2−2
2.Pole trójkąta prostokątnego równoramiennego wynosi 2{2}cm2,zatem przyprostokątna ma długość:
a) 2{2} cm b) 4√8cm c)24√2cm d) 4√2cm
3. Liczba −32log4+53log8 jest równa :
A) 2log2 b)log 24 c)2 d)8log2
14 kwi 18:18
...:
... oj to bardzo trudne.
Tego pierwszego to nawet przepisać nie umiałeś ...
14 kwi 18:24
życienakredycie: a) an+1=n2+2n b) an+1=n2 c) an+1=n2+2n+2 d) an+1=n2−2
14 kwi 18:30