Potrzebuje pilnej pomocy, chodzi o kilka zadań:
Cinek:
Potrzebuje pilnej pomocy, chodzi o kilka zadań:
1) Rozwiąż nierówność
(x−2)(x−5)/2x+1<0
2) Wyznacz iloraz i wzór na n ty wyraz ciągu geometrycznego a3+a6=27 i a4+a5= 18
3) Rozwiąż równanie |x−2|+|x−1|=4
4) Narysuj wykres funkcji opisany wzorem 2x+1 dla x=<2
f(x)= 5 dla 2<x<4
2x−3 dla x=>4
14 kwi 18:15
Draghan: Hm. Przez pilną pomoc rozumiem, że musisz w krótkim odcinku czasu nauczyć się rozwiązywać tego
typu zadania? Czy po prostu potrzebujesz szybko rozwiązań do tych zadań?
14 kwi 18:18
Cinek: poprostu rozwiązań
14 kwi 18:19
nauczycielka: To ja twoja nauczycielka dostaniesz jedynkę jak od kogoś uzyskasz pomoc
14 kwi 18:21
...:
... nie chce mi się ... −
14 kwi 18:21
PW: Pas.
14 kwi 18:21
Cinek: Więc ktoś pomożę i pokaże jak to się robi?;>
14 kwi 18:27
Draghan: Wybacz, ale sam muszę się najpierw nauczyć
14 kwi 18:34
Prosiałke: To takie ciężkie. Na studiach technicznych nie mogę tego zakapować.
14 kwi 18:42
Cinek: Tez własnie jestem juz po studiach akurat nie do konca technicznych jednak zarys matematyki
był, niestety ni cholery tego nie pamietam i nie wiem jak wytlumaczyc

Widze ze nie uzyskam
pomocy takze dzieki.
14 kwi 18:44
...:
... to od którego zaczynamy
Cinek
14 kwi 18:44