| 1 | sinx | ||
+ ctgx = | |||
| sinx | 1−cosx |
| 1 | 1 | 1+ctg2x | |||
+ | = | ||||
| sin2x | cos2x | cos2x |
| 1 | 1 | cosx | 1 + cosx | |||||
L = | + ctgx = | + | = | = | ||||
| sinx | sinx | sinx | sinx |
| sinx(1 + cosx) | sinx(1 + cosx) | |||
= | = | = | ||
| sin2x | 1 − cos2x |
| sinx(1 + cosx) | sinx | |||
= | = | = P | ||
| (1 + cosx)(1 − cosx) | 1 − cosx |
| 1 | 1 | cos2x + sin2x | ||||
L = | + | = | = | |||
| sin2x | cos2x | sin2x * cos2x |
| 1 |
|
| ||||||||||||||||
= | = | = | = | |||||||||||||||
| sin2x * cos2x | cos2x | cos2x |
| 1 + ctg2x | |||||||||||||||
= | = | = P | ||||||||||||||
| cos2x | cos2x |
| 1 | 1 | cosx | 1+cos x | sin x | ||||||
L = | +ctg x = | + | = | ≠ P = | ||||||
| sinx | sinx | sinx | sin x | 1 −cos x |
| 1 + ctg2x | 1 | ctg2x | ||||
P = | = | + | = | |||
| cos2x | cos2x | cos2 x |
| 1 | cos2 x | 1 | 1 | 1 | ||||||
= | + | * | = | + | = L | |||||
| cos2 x | sin2x | cos2x | sin2 x | cos2 x |