matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
-3^2 - (-2 -2^{-1})^2...
Luna:
−3
2
− (−2 −2
−1
)
2
= −3
2
− (−
1
4
)
2
= −3
3
− (
1
16
) = ...
13 kwi 12:53
J:
5
Źle ... − 2 − 2
−1
= −
2
13 kwi 13:00