Oblicz x = 63^2 * (u{1}{3}^4).
Cersei: Oblicz x = 632 * (13)4
13 kwi 10:54
13 kwi 10:58
Cersei: 181 * 3 * 21. I wtedy 81 skróci się z 3?
13 kwi 11:06
5-latek: 63
2= (3*21)
2= 3
2*21
2 ze wzoru (a*b)
2= a
n*b
2
lub 63= 9*7 to 63
2= (9*7)
2= 9
2*7
2
Przeciez dzisiaj jest niedziela (kazdy ma myslenie zwolnione ja tez
13 kwi 11:13
5-latek: Wiec kombinuj dalej np 92= ....
13 kwi 11:14
5-latek: oczywiscie ze wzoru (a*b)n= an*bn (niedziela −widzisz
13 kwi 11:16
5-latek: Policzone juz jest ?
13 kwi 11:26
Luna: .. = (32)2 * 72 = 34 * 72, natomiast powinno wyjść 38 * 72
13 kwi 11:30
5-latek: Z tego twojego zapisu powinno wyjsc tylko 7
2=49
Albo blad w odpowiedzi albo nie ta odpowiedz albo zle przepisany przyklad
| 1 | | 1 | | 81 | |
| *34*72= |
| *81*72= |
| *72= 1*72= 72= .... |
| 81 | | 81 | | 81 | |
13 kwi 11:36