u{p{16} (4-tego stopnia) + p{3 3/8} (3-ciego stopnia)}{(u{2}{7}^{-1}}
Cersei: √16 (4−tego stopnia) + √3 3/8 (3−ciego stopnia)
________________________________________
(27)−1
4 + √27/8 (3−ciego stopnia) 4 + 32
_____________________________ = _______________= ...
(72) (72)
12 kwi 18:35
Cersei: ... = 82 + 62
_____________
72
12 kwi 18:35
Cersei: czy dobrze zaczęłam?
12 kwi 18:36
J: Dobrze ...
12 kwi 18:38
12 kwi 18:39
Cersei: 82 + 32
_____________
72
12 kwi 19:07
Cersei: 112 * 27
12 kwi 19:08
Cersei: nie jestem pewna...
12 kwi 19:15
zawodus: gimnazjum?
12 kwi 19:16
Cersei: nie chodzi o wynik, nie jestem po prostu pewna, czy dobrze zaczęłam.
12 kwi 19:17
Mila:
4√16=2
| | 3 | | 1 | | 1 | | 7 | |
2+ |
| =2+1 |
| =3 |
| = |
| |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
12 kwi 20:24