matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz logarytm.
Ania:
Cześć potrzebuje waszej pomocy w jednym przykładzie:
log
5
36 * log
5
64
=
log
5
6 * log
5
4
Bardzo dziękuje za pomoc
11 kwi 19:10
Eta:
2log
5
6*3log
5
4
...=
= 2*3=
log
5
6*log
5
4
11 kwi 19:14
Ania:
Dziękuje
11 kwi 19:15
Eta:
11 kwi 19:25