matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc
Malwina:
sin (−300stopni) =
2 lis 15:26
Eta:
co tu takiego , trudnego?
√
3
sin(−300
o
)= −sin( 270
o
+ 30
o
) =−(−cos30
o
)=
+
cos30
o
=
2
2 lis 15:55
Dorota:
zerknij na stronę
430
2 lis 15:55
Malwina:
Dziękuje
2 lis 16:01