/
Damo93:
Łopatologia
Niech A i B będą zdarzeniami losowymi zawartymi w Ω. Wykaż że jeżeli P(A) = 0,6 i P(A − B) =
Te zadani doprowadzają mnie do szału ! co tu udowadniać skoro wszystko jest jasne ?
| | 1 | | 2 | |
P(A n B) = {3}{5} − |
| = |
| koniec.. |
| | 5 | | 5 | |
10 kwi 20:55
Damo93: śmieszne zadania a mam z nimi problem
10 kwi 20:56
jakubs: Zielony Aksjomat arkusz 7 ?
10 kwi 21:00
zawodus: Jak zrobiłeś, to gdzie problem?
10 kwi 21:01
Damo93: no właśnie nie wiem czy to wystarczy, takie proste uzasadnienie.
10 kwi 21:04
jakubs: Wystarczy.
10 kwi 21:06
Damo93: jakubs też robiłeś te arkusze ? jak je oceniasz, moim zdaniem łatwe, typowo maturalne
10 kwi 21:06
Damo93: robię jednocześnie z Pazdry na przemian

i różnica w poziomie jest naprawdę duża.
10 kwi 21:08
bezendu:
Też robiłem te arkusze i wydają się bardzo proste
10 kwi 21:09