a
Patryk:
|x'| =|1 −1|| x|
|y'| |−4 1| | y|
mam takie równania w postaci macierzowej, jak będzie wyglądać normalnie ?
10 kwi 15:22
Patryk: ?
10 kwi 16:10
ICSP: x' = x − y
y' = −4x + y
10 kwi 16:12
Patryk: na 100 % ?
10 kwi 16:13
Patryk: po co pytam ,ten link mówi sam za siebie
10 kwi 19:28
Patryk: znaczy nick
10 kwi 19:29
Hajtowy: ICSP zawsze robi dobrze
10 kwi 19:30
Patryk: nie wiem co ty masz na myśli.
10 kwi 19:34
Marcin: hahaah
10 kwi 19:36
zawodus: Hajtowy lepiej uważaj co piszesz
10 kwi 19:51
joanna: πΩβ
19 kwi 20:01
joanna:
19 kwi 20:02