Pierwiastki
Aksjo : Mam krótkie pytanie odnośnie liczenia pierwiastków. Jeżeli mam wynik z+y=5
√3+1 to tak
już mam zostawić ? Dzięki za odpowiedź
10 kwi 11:00
5-latek: A co to jest z i y ?
10 kwi 11:06
J: Z 5√3 nic już nie zrobisz...
10 kwi 11:06
Aksjo : Tzn miałem zadanie odnośnie wyliczenia boków trójkąta równoramiennego opisanego na okręgu.
z=5√3 ,y=1
I bok miał wyjść z działania z+y
10 kwi 11:15
Draghan: To jest ok

Raczej nic nie zrobisz

Chyba, że na siłę
10 kwi 11:18
Aksjo : Nie no za dużo produkowania się,dzięki wielkie
10 kwi 11:21