matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozpiske
Krystian :
zbadaj czy ciąg a
2
=2*5
n
jest ciągiem geometrycznym
9 kwi 18:42
bezendu:
a
n+1
=... ile razy jeszcze to wstawisz ? Tak trudno podstawić ?
9 kwi 18:42
muflon:
an+1/an = an+2/an+1 zbadaj ten warunek
9 kwi 18:45