Oblicz pochodną f(x)= sinx - cosx.
nnnt: Oblicz pochodną f(x)= sinx − cosx.
Czy ktos moglby wyliczyc krok po kroku?
9 kwi 12:07
9 kwi 12:09
ja: (sinx) '+(cosx) '=
9 kwi 12:09
J: f,(x) = (sinx), − (cosx)' = cosx − ( − sinx) = cosx + sinx
9 kwi 12:10
nnnt: Ok, dzięki wielkie
9 kwi 12:16
5-latek: To naprawde nie ma za co dziekowac
Trzeba nauczyc sie podstawowych wzorow na pochodne
Dlaczego ? Zginiesz jak Andzia w krzakach przy calkach
9 kwi 12:19
nnnt: Na swoje usprawiedliwienie − nie jestem studentem, nikt mi nigdy tego nie tłumaczył
9 kwi 12:21
9 kwi 12:24
5-latek: jest jeszce (do dostania na allegro ) stara ksiazka pt rachunek roanicznkowy i calkowy J
Pokorny dla technikow .
Bardzo dobra pozycja
9 kwi 12:26