matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Promień
Mag:
podaj promień i współrzędne środka okregu o podanym równani x
2
+ y
2
− 4 = 0
8 kwi 21:48
bezendu:
S=(0,0) r=2
8 kwi 21:49
Mag:
a x
2
−2x + y
2
= 0 ? dzięki wielkie
8 kwi 21:54
ja:
(x−1)
2
+(y−0)
2
=1
8 kwi 21:56