aa
Hugo: 9
2a
6=9*9*9*10 = 9
3*10 pomocy
8 kwi 10:39
5-latek: A co to ma byc ? Kod enigmy?
8 kwi 10:42
Patronus:
92a6 = 92 * 90
a6 = 90
a = 901/6
8 kwi 10:51
Patronus: lub − 901/6
8 kwi 10:51
zawodus: cześć
5−latek 
na co chorujesz?
8 kwi 11:20
5-latek: Czesc

lapie grypsko i poza tym dzisiaj okaze sie czy jeszce nie bedzie czegos bardziej powaznego
(licze na to ze nie
8 kwi 11:55
Mila:
Witaj
5−latek.
Oj, trzeba się szczepić przeciw grypie.
Zdrówka życzę, właśnie myślałam, że chorujesz , bo długo Cie nie było.
8 kwi 16:26