Dla jakich wartosci parametow ai b wielomiany sa rowne
Mateusz : W(x)=−x4+3x3+5x2+x i V(x)=(ax2+bx+1)*(x2+x)
7 kwi 21:59
bezendu:
V(x)=(ax2+bx+1)(x2+x)
Wymnożyć i przyrównać współczynniki z W(x)
7 kwi 22:00
Marcin: Wymnożyć, porównać, nie marudzić
7 kwi 22:00
bezendu:
Byłem pierwszy
7 kwi 22:01
Marcin: Nawet nie wiesz jak mi z tym źle
7 kwi 22:04
bezendu:
7 kwi 22:06
Marcin: I niby ja dużo pije
7 kwi 22:07
bezendu:
To woda jest
7 kwi 22:09
Marcin: Ja tam widzę pianę
7 kwi 22:10
bezendu:
Dobra piwo
7 kwi 22:10
Marcin: No w końcu się przyznałeś
7 kwi 22:12