matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne
aga:
Wykaż, że jeżeli α ,β ,γ są kątami ostrymi i sin α = 1/√ 5 , sin β = 1/√26 , sinγ = 1/√ 65 to α + β + γ = 45∘ .
7 kwi 18:14
razor:
bylo doslownie minute temu
https://matematykaszkolna.pl/forum/245670.html
7 kwi 18:15