matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcjeee
kazikkk:
promień okręgu o równaniu x
2
(y−2)
2
=8 ma dłogośc równą ?
7 kwi 13:47
J:
r =
√
8
7 kwi 13:52
Potrzebujący:
Zamiast pisać na forum popatrz na wzór, który na pewno pisałeś na lekcji... (x−a)
2
+ (y−b)
2
=r
2
7 kwi 13:53