13 paź 20:44
kuba946: √x - √8 = √32
√x=√32+√8
x=32+2√32√8+8
x=32+√4√32√8+8
x=32+√1024+8
x=32+32+8
x=72
BTW
Co to 1/x= 3√0,064jest?
13 paź 22:26
Jakub: 1/x = 3√0,064
1/x = 0,4 = 4/10
x = 10/4
x = 5/2 = 2,5
13 paź 23:57
monika: a) I6-xI=1,5
b) Ix-4I=3,8
c) Ix+6I=2
d) Ix+1I=-1
e) Ix+9I=0
10 lis 10:02
%3Cpre%3E%3Cb%3Emonika%3A%3C%2Fb%3E%20a)%20%20%20%20I6-xI%3D1%2C5%0D%0Ab)%20%20%20%20Ix-4I%3D3%2C8%0D%0Ac)%20%20%20Ix%2B6I%3D2%0D%0Ad)%20%20%20%20Ix%2B1I%3D-1%0D%0Ae)%20%20%20%20Ix%2B9I%3D0%0A%3C%2Fpre%3E
10 lis 10:02