pomoże ktoś?
why:
log64log16log416 =
logloglog1010 =
log1,5log8log216 =
6 kwi 15:11
why: jest ktoś kto to policzy ?
6 kwi 15:27
zawodus: | | 1 | |
log64log16log416=log64log162=log64 |
| =... |
| | 4 | |
6 kwi 15:29
J: | | 2 | |
3) = log1,5log84 = log1,5( |
| ) = − 1 |
| | 3 | |
6 kwi 15:36
why: ogarnie ktoś o co chodzi w tym 2) przykładzie?
6 kwi 16:14
J: A ogarniasz o co chodzi w przykładach 1) i 3) ?
6 kwi 16:16
5-latek: Witaj
J
6 kwi 16:17
why: tak zrobiłem to !
6 kwi 16:18
J: No to rozwiązuj 2) ... zobaczyma jak Ci idzie
6 kwi 16:21
why: log
10x=0
10x=0/ 10
x=0
6 kwi 16:29
J: Co Ty za brednie wypisujesz ?
6 kwi 16:31
why: no mowie ze nie wiem siedzę z 40 min nad tym przykładem i nie wiem

!
6 kwi 16:33
J: No to po kolei ...log1010 = ?
6 kwi 16:36
why:
10000000000
6 kwi 16:40
J: logabn = n*logab , no to jeszcze raz..
6 kwi 16:41
why: nwm mowie "tępy" jestem na takie przykłady
6 kwi 16:42
J: log101010 = 10*log1010 = 10* 1 , czaisz ?
6 kwi 16:44
why: Dobra dalej nie czaje! Chyba tego "nie pomalujesz" niestety tak to jest jak się miało kilka lat
przerwy z matematyka i po czasie matury się zachciało. Dzięki za cierpliwość pozdrawiam!
6 kwi 16:50
J: logloglog10
10 = loglog10 = log1 = 0 , jak nie kumasz to pisz
6 kwi 16:52
6 kwi 16:53