Procenty
Pomozecie??: W gdańsku kilogram truskawek kosztuje 4zł, a w Płocku 2,50 zł. Cena truskawek w gdańsku jest
wyższa od ceny truskawek w płocku...
1 lis 18:51
melka: ... o 1,50zl
1 lis 18:54
Pomozecie??: Ile Procent
1 lis 19:02
Pomozecie??: Ile Procent
1 lis 19:03
Pomozecie??: Ile Procent
1 lis 19:04
%25253Cb%25253EPomozecie%25253F%25253F%25253A%25253C%25252Fb%25253E%252520Ile%252520Procent%25253Cimg%252520style%25253D%252522margin-bottom%25253A-3px%252522%252520src%25253D%252522emots%25252F2%25252Fpytajnik.gif%252522%25253E%25250A%25250A
1 lis 19:04
melka: to ja umiem, ha

4zl −−−−−− 100%
2,50zl −−−−− x%
x= to juz umiesz (na krzyz)
mi wyszlo 62,5%
1 lis 19:07
melka: to ja umiem, ha

4zl −−−−−− 100%
2,50zl −−−−− x%
x= to juz umiesz (na krzyz)
mi wyszlo 62,5%
1 lis 19:08
tim: Akurat odwrotnie.
4zł −−−− x%
2,50zł −−−− 100%
x = 160%
Odp. o 60%
1 lis 19:11
melka: ojej, noo
1 lis 19:19