matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
pepe:
1+log 3
Wykaż, że log4 30=
Oblicz x, jeżeli logx=log 40−log 5+2log 2
2log 2
4 kwi 23:53
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/3417.html
4 kwi 23:53
Eta:
log10+log3
log30
1/ L=
=
= log
4
30=P
log4
log4
40*4
2/ logx= log
= log32 ⇒x=
32
5
5 kwi 00:14