przedziały
pepe: Mając dane przedziały liczbowe: A=(−nieskończoność;4> oraz B=(−2;6) wyznacz i zapisz za pomocą
przedziału liczbowego: AuB AnB A/B B/A
4 kwi 23:47
4 kwi 23:49
pepe: potrzebuję gotowego rozwiązania
4 kwi 23:50
Eta:
O nie
4 kwi 23:51
pepe: Domyślam się, że większość tutaj to nastoletni uczniowie, potrzebujący gotowca ale ja mam swoje
lata i te zadania potrzebuję tylko na zaliczenie semestru.(szkoła zaoczna dla bardzo
dorosłych)
4 kwi 23:55
Eta:

No dobrze, skoro ma nam w kraju wzrosnąć wskaźnik "wykształcenia"

to odpisuj
AUB=(−
∞,6)
A∩B=(−2,4>
A\B=(−
∞,−2>
B\A=(4,6)
5 kwi 00:11
pepe: Dziękuję bardzo, rozwiązania do pozostałych zadań też by mi bardzo pomogły
5 kwi 00:13
Piotr:
szkoda tylko, ze nic nie bedziesz umiec

wezma Cie na 'spytki' i lezysz.
5 kwi 00:50
Eta:
5 kwi 00:56