matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Gdzie jest błąd?
kar:
Gdzie popełniłam błąd? Ti=889,3 μi=12,972695 z tego: ∑ni=1Tilnμi=889,3*2,562846764=2279,139627 Ale wynik powinien wynosić około −800
4 kwi 13:31
daras:
w pisaniu za dużej ilości tych samych postów
5 kwi 07:38