matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działanie
Max:
wykonaj działanie (ułamek) 1/x
2
* (ułamek) (x
2
−x)/2 =
3 kwi 21:35
daras:
x
2
−x
=
2x
2
3 kwi 21:37
ja:
1
x(x−1)
*
=
x
2
2
3 kwi 21:37
Max:
dzięki!
3 kwi 22:07