rzucono trzy razy moneta. A)narysuj drzewko prawdopodobieństw dla tego doswiadcz
janeczka: rzucono trzy razy moneta. A)narysuj drzewko prawdopodobieństw dla tego doswiadczenia, b)jakie
jest prawdopodobienstwo że wypadły dwa orły, c)jakie jest prawdopodobieństwo źe jako ostatnia
wypadła reszka− błagam
3 kwi 20:50
Eta:
Ω={(OOO)(OOR)(ORO)(ROO)(RRO)(ROR) (ORR) (RRR)}
|Ω|=2
3=8
| | 3 | |
B={(OOR)(ORO)(ROO)} |B|=3 P(B)= |
| |
| | 8 | |
C={(OOR)(RRR) (ORR) (ROR)} |C|= ... P(C)=...
A
"krzaków" nie będę rysować, do tak banalnego zadania
3 kwi 20:56
janeczka: i tak dzięki za rozwiązanie tego banalnego zadania−pomogłes choler...nie
3 kwi 20:56
Ajtek:
Hej
Eta 
.
Zrobisz porządek z podszywką
Godzia?
3 kwi 20:58
Eta:
Gdzie?
3 kwi 20:59
3 kwi 21:01
Eta:
Nasz Godzio ...... ,a ten "czarnuch"
3 kwi 21:02
Ajtek:
No właśnie. Nie dość, że podszywka, to chamski jeszcze jest.
3 kwi 21:03
Eta:
Poczekam,jak jeszcze raz się tak zachowa .... to dostanie bana !
3 kwi 21:05
Hajtowy: Ajtek spokojnie

Teraz już tacy ludzie są i pokolenie jest coraz gorsze.
Zero szacunku do osób starszych, nie mówiąc już o ustąpieniu miejsca w autobusie
3 kwi 21:06
Ajtek:
Moim skromnym zdaniem powinien dostać bana za nik. Nie dlatego, że nie lubię
Godzia
3 kwi 21:07