matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mnożee
eripe:
log o podstawie 3 z liczby 16 X log o podstawie 3 z liczby 18
3 kwi 16:44
Mila:
log
3
(16) * log
3
(18)= =4log
3
(2)*[log
3
(2*9)]=4log
3
(2)*[log
3
(2)+2]= =4log
2
3
(2)+8log
3
(2)
3 kwi 17:32
eripe:
dziekuje
3 kwi 17:46