matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedstaw wyrazenie za pomoca
ola:
przedstaw wyrazenie za pomoca potegi liczby 2 ; 2
5
*4
7
*32
4
/2*(1/8)
4
=
2 kwi 20:54
Kaja:
2
5
*(2
2
)
7
*(2
5
)
4
/2*(2
−3
)
4
=2
5
*2
1
4*2
2
0*2
−1
*2
−12
=2
26
2 kwi 21:07