matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblixcz
Justa1300:
log
0,5
12 −log
0,5
3=
1 lis 13:56
kaz:
12
log
0,5
=log
0,5
4=−2
3
1 lis 14:00
Justa1300:
dziękuję
1 lis 14:01
PIotr:
prosze
11 lis 20:56
Piotr:
dobrze jest mialem to samo
11 lis 20:56