matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uzasadnij
baśka:
uzasadnij, że
√
5
+
√
3
=
√
8+ 2
√
15
1 kwi 17:38
Bogdan:
(
√
5
+
√
3
)
2
= ...
1 kwi 17:39
jaaa:
Wyznacz dziedzinę funkcji f(x) =
√
−x
2
+x+12
+ 1/2x+5
1 kwi 19:07
jaaa:
?
1 kwi 19:08
5-latek:
−x
2
+x+12≥0 i 2x+5≠0 licz
1 kwi 19:11