przebieg zmienności funkcji
onet: f(x)=5 * {x}{x+10}
1 kwi 14:29
J: | | 5(x+10) − 50 | | 50 | |
f(x) = |
| = − |
| + 5 |
| | x+10 | | x+10 | |
1 kwi 14:57
onet: a takie
f(x)=5*{x−16}{x+10}
1 kwi 15:05
J: Analogicznie ...
1 kwi 15:10
onet: mogłabyś /mógłbyś , proszę bo nie wiem czy dobrze robię.
1 kwi 15:15
J: Spróbuj .. zobaczymy
1 kwi 15:18
onet: nie nie wiem jestem straszna noga w matematyce
1 kwi 15:24
J: | | 5(x+10) − 130 | | 130 | |
f(x) = |
| = − |
| + 5 |
| | x+10 | | x+10 | |
1 kwi 15:25
onet: dziękuję
1 kwi 15:29