Liczba jest równa:
Mania: Liczba log
32 18 − log
32 6 =
a)3+log
34 b)log
32 3
−1 c)3log
34 d)log
344
Pierwszy raz spotykam się z takim czymś 2 jest w tym wyrażeniu nad 3 i to nie jest ułamek.
Źle się wydrukowało czy po prostu o czymś nie wiem?
31 mar 20:49
Mania:
31 mar 20:50
Mania:
= log32 3 i co teraz?
31 mar 20:51
Eta:
a2−b2=(a+b)(a−b)
.... = (log318+log36)(log318−log36)=.......
31 mar 20:52
Mania: (log3108)(log33)=log3108
31 mar 21:17
Mania: Tylko odpowiedź a) mi tutaj pasuje, zgadza się
31 mar 21:19
5-latek: to wytlumacz dlaczego ?
31 mar 21:32
Mania: 3 rozpiszę w ten sposób:
log
327+log
34= log
3108
jest ok
31 mar 21:40
5-latek: Dobrze
31 mar 21:46
Eta:
31 mar 21:54
5-latek: Dobry wieczor
Eta 
pozdrawiam i

Widac ze kolezanka/kolega mysli
31 mar 21:56
Eta: Witam "małolatku"

Myśli .... tylko nie umie dziękować za wskazówki
31 mar 21:58
Hajtowy: Lepiej żeby myśleli sami, razem ze wskazówkami i za nie nie dziękowali, niż prosili o gotowce
Witaj
Eto oraz
5−latku
31 mar 21:59
5-latek: Moze juz musimy do tego przywyknac ?

Ciekawe czy Edgar podziekuje ?
31 mar 22:00
5-latek: czesc
Hajtowy
31 mar 22:00