| a2+b2 | b2 | ||
= | |||
| b2+c2 | c2 |
| a | b | ||
= | −> b2 = a*c | ||
| b | c |
| a2+ac | a(a+c) | a | a*c | b2 | |||||
= | = | = | = | ||||||
| ac+c2 | c(a+c) | c | c2 | c2 |
| a | b | ||
= | ⇒ ac = b2 | ||
| b | c |
| a2 + ac | a(a + c) | a | ac | b2 | |||||
= | = | = | = | ||||||
| ac + c2 | c(a + c) | c | c2 | c2 |
| a | b | a2 | b2 | ||||
= | ⇒ | = | /+1 ⇔ | ||||
| b | c | b2 | c2 |
| a2 | b2 | a2+b2 | b2+c2 | |||||
⇔ | +1= | +1 ⇔ | = | , ale | ||||
| b2 | c2 | b2 | c2 |
, to ⇔
| a2+b2 | b2 | |||
⇔ | = | ... c.n.w. . ... ![]() | ||
| b2+c2 | c2 |