matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przeksztalcenie wzrou funkcji
qwerty:
jak przeksztalcic funkcje
|x|
f(x)=
x−1
aby mozna ja bylo naszkicowac
31 mar 20:35
Saizou :
x
dla x∊(0:
∞
)/{1} mamy f(x)=
x−1
x
dla x<0 mamy f(x)=−
x−1
31 mar 20:37
qwerty:
ok juz wsyzstko wyszlo dziekuje
31 mar 20:48