wykaz
dowód proszę: | | a | | c | | a+b | | c+d | |
wykaż, że jeśli b≠0 i d≠0, to |
| = |
| ⇔ |
| = |
| |
| | b | | d | | b | | d | |
31 mar 20:07
dowód proszę: pomoże ktoś jak zacząć?
31 mar 20:14
zawodus: Można metodą brutal force wymnożyć
31 mar 20:15
Eta:
| a | | c | | a+b | | c+d | |
| +1= |
| +1 ⇔ |
| = |
| |
| b | | d | | b | | d | |
31 mar 20:17
PW: Mateńko, o jakie "dowody" ludziska pytają ...
31 mar 20:19
Janek191:
| a | | c | | a | | c | |
| = |
| ⇔ |
| + 1 = |
| + 1 ⇔ |
| b | | d | | b | | d | |
| | a | | b | | c | | d | | a + b | | c + d | |
⇔ |
| + |
| = |
| + |
| ⇔ |
| + |
| |
| | b | | b | | d | | d | | b | | d | |
ckd.
31 mar 20:19
Eta:
31 mar 20:20
Janek191:
Tam na końcu zamiast + ma być =
31 mar 20:20
Eta:
31 mar 20:22
dowód proszę: pomożecie jeszcze z tym?
| | a | | c | | a+b | | c+d | |
wykaż, że jeśli b≠0, d≠0, a≠b i c≠d, to |
| = |
| ⇔ |
| = |
| |
| | b | | d | | a−b | | c−d | |
31 mar 20:26
dowód proszę:
| a +b | | c+d | |
| = |
| coś takiego? |
| b−b | | d−d | |
31 mar 20:32