
| a√3 | ||
hp = | ||
| 2 |
| √33 | ||
H = a | ||
| 3 |
| √15 | ||
hs = a | ||
| 2 |
| a2√3*H | ||
V = | = | |
| 12 |
| a2√3 | 3 | |||
Pc = | + | a*hs = | ||
| 4 | 2 |
Pb = πa*2a = 2πa2
h = √(2a)2 − a2 = a√3
| πa2*a√3 | π√3 | |||
V = | = | a3 | ||
| 3 | 3 |

| Hs | |||||||
= tgα | |||||||
|
| a | ||
hs = | tgα | |
| 2 |
| a√3 | ||
hp = | ||
| 2 |
| a2√3*H | a3 | |||
V = | = | √3tgα−1 | ||
| 12 | 24 |
| a2√3 | 3 | a2 | ||||
Pc = | + | a*hs = | (√3 + 3tgα) | |||
| 4 | 2 | 4 |
2r = 2a√2
r = a√2
h = √(2a)2 − r2 = a√2
Pb = πr2a = 2πa2√2
| πr2*h | 2 | |||
V = | = | πa3√2 | ||
| 3 | 3 |