qa
Hugo: 1. sin30 + sin20 =?
2. sin30 * sin 20 =?
ktos wie
31 mar 09:32
wredulus_pospolitus:
dokładnie takie wyrażenia ... czy w jakimś celu tego poszukujesz
31 mar 09:41
Hugo: chodzi o metode liczenia dziwnych wartosci
31 mar 09:50
zawodus: ja takiej nie znam
31 mar 09:53
zawodus: jeśli ze wzorów trygonometrycznych się nie da to tylko tablice
31 mar 09:54
pigor: .., jak rozumiem wziąłeś sobie te wyrażenia z ...

sufitu,
31 mar 09:59
Hugo:
31 mar 10:09
zawodus: to teraz tablice i szukaj przybliżeń...
31 mar 10:13
zawodus: pigor czym się zajmujesz?
31 mar 10:13
pigor: hmm, ... , wybacz, ale odpowiem Ci na to bardzo dobre pytanie tak :
od roku 1989. nienawidzę komputerów itp. gadżetów, a tym samym
portali społecznościowych itd. i bardzo jest mi dobrze bycie takim sobie
...

niezależnym strzelcem w matmie, która jest moim hobby; pozdrawiam . ..
31 mar 10:57
zawodus: 
odpowiedź sprytna

nie dowiedziałem się niczego co już wiem
31 mar 11:10
pigor: ... , no to ... dopowiem: po maturze chciałem zostać konstruktorem
lotniczym (bo brat był pilotem woskowym), ale i po −ech 4 latach studiowania
na ME i L − u P.Wa. stwierdziłem, że nie będzie ze mnie dobry konstruktor...
i wolałem się ...

ożenić i niech to będzie tyle. ...
31 mar 11:32
zawodus: a pracujesz jako kto?
31 mar 11:47
pigor: ..., obecnie jestem na ...

stypendium ZUS=u .
31 mar 11:53
zawodus: ciężko powiedzieć czy jest to coś czego pragniesz
31 mar 12:31