matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
Barry:
−a−1
jak rozwiázac to rownanie :
=0
−b+3
30 mar 16:55
J:
b ≠ 3 i −a −1 = 0 ⇔ a = −1
30 mar 16:56
Barry:
hmm ale mam pomnoæy© przez (−b+3) czy (−b+3)
2
30 mar 17:00
Barry:
ok juz czaje
30 mar 17:01